Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vihannes-hedelmäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuka on sanonut, että mansikat sopisivat pelkästään jälkiruoaksi? Tässä olemme lisänneet ne salaattiin antamaan väriä ja murtamaan makua.

Neljälle

  • 1 rasia machesalaattia
  • 5 dl mansikoita
  • 2 avokadoa
  • 2 tl puristettua limemehua
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhtele salaatti ja valuta lävikössä. Huuhtele mansikat, perkaa ne ja halkaise suuret marjat.

2. Halkaise avokadot ja suikaloi hedelmäliha. Sekoita sitruunamehun kanssa, jotteivät viipaleet tummu.

3. Asettele salaattia, avokadoa ja mansikoita kauniisti tarjoiluvadille. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke