Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Chorizosalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raikas, limeltä ja mintulta maistuva ja tuoksuva salsa antaa tälle herkulliselle salaatille makua.

Neljälle

  • 4 chorizoa
  • 4 keitettyä perunaa
  • 100 g tuoreita pinaatinlehtiä

Salsa

  • 1 kypsymätön mango
  • 1 kurkku
  • 2 kevätsipulia
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl limemehua
  • 1 rkl ananasmehua
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl tuoretta, hienonnettua korianteria

Valmistusohje

1. Kuori mango perunankuorimaveitsellä. Halkaise hedelmä kiveä myöten ja viipaloi hedelmäliha, suikaloi viipaleet hieman tulitikkuja karkeammiksi. Kuori ja halkaise kurkku, poista siemenet ja suikaloi mangon tapaan. Leikkaa kevätsipulit renkaiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha.

2. Hienonna korianteri. Vatkaa lime- ja ananasmehu sekä fariinisokeri. Sekoita liemeen mango, kurkku, chili, minttu ja korianteri.

3. Paloittele chorizot ja lohko perunat. Puhdista pinaatinlehdet. Sekoita makkarat, perunat, pinaatti ja salsa.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarasalaatti