1. Chilikastike: Purista mehu limetistä ja appelsiinista. Sekoita keskenään sambal oelek, limetti- ja appelsiinimehu sekä soija. Lisää oliiviöljy vähän kerrallaan ja vispaten. Siirrä kylmään tarjoiluun asti.
2. Kuori ja punajuuret ja leikkaa jokainen 8 lohkoon. Kuori ja viipaloi galanga-juuri. Murskaa ja silppua sitruunaruohot ja silppua limetinlehdet. Pane punajuuret, limettimehu, sokeri, limetinlehti, galanga-juuri ja sitruunaruoho kattilaan ja täytä vedellä niin että ainekset peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes punajuuret ovat pehmeitä, 15-20 minuuttia.
3. Kaada punajuuret lävikköön ja anna jäähtyä. Nosta ne kulhoon ja murenna niiden päälle fetajuustoa, sekoita joukkoon chilikastike.