Mango-mansikkarahka
Julkaistu
Mango ja mansikka sopivat loistavasti yhteen. Ne muodostavat herkullisen makuparin ja siksi arkinen rahka saa juhlavan vivahteen. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 2 ½ dl vispikermaa
- 200 g maitorahkaa
- 3 dl mangososetta
- 2 tl vaniljasokeria
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ l tuoreita mansikoita paloiteltuna
Valmistusohje
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, mangosose, vaniljasokeri, sokeri ja sitruunamehu.
Tarkista maku.
Paloittele joukkoon tuoreet mansikat.
Jaa annoskulhoihin ja tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka