Paloittele omenat ja poista siemenkodat.
Laita omenalohkot uunivuokaan ja sekoita joukkoon fariinisokeria ja kanelia.
Sekoita voi, sokeri, kaurahiutaleet ja vaniljasokeri keskenään.
Ripottele seos omenaseoksen päälle ja kypsennä 200 -asteisessa uunissa, kunnes omenat ovat pehmoisia ja kuorrute pinnalla on kauniin värinen.
![Makuja-sivujen kansikuva](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fapi.mtvuutiset.fi%2Fgraphql%2Fcaas%2Fv1%2Fmedia%2F9031112%2Fdata%2Fb2d83748c5617c43771e0bfb90a53e06%2Fmakuja-theme-heading-picture.jpg&w=1600&q=75)
Makuja
Hellapoliisin omena-kaurapaistos
![ÄLÄ KÄYTÄ! (1)](https://api.mtvuutiset.fi/graphql/caas/v1/media/6086448/data/0b757d468f078f569f300a66bae2c46b/landscape16_9/1600/ala-kayta-1.jpg)
Julkaistu 23.09.2016 08:20
Kirpakkaan syksyyn kuuluu ihanat omenaherkut! Keittiöstä kantautuva omenan ja kanelin tuoksu on huumaava. Valmista Hellapoliisin ohjeella valloittava omena-kaurapaistos. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.
4 annosta
- 6 isoa omenaa
- 1/2 dl fariinisokeria
- 1 tl kanelia
- 100 g voita tai margariinia
- 1 dl sokeria
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 tl vaniljasokeria