Vadelmia vaniljakreemillä
Julkaistu
Pehmeä vaniljakreemi tuoreiden vadelmien kera on ihana lopetus päivälliselle – ja jälkiruoka on todella helppo valmistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 ½ dl turkkilaista jogurttia
- 4 tl kidesokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 rkl puristettua sitruunamehua
Koristeluun
- vadelmia
- sitruunamelissaa
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa kerma ja sekoita vaahto jogurttiseokseen sitruunamehun kera.
2. Jaa vadelmat neljään kulhoon, lusikoi päälle kreemi.
3. Koristele vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät