Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin rukiinen puolukkaherkku

ÄLÄ KÄYTÄ! rukiinen_puolukkaherkku_1_D4S6959-Edit
Julkaistu 14.10.2016 10:05

MTV LIFESTYLE

Puolukoista valmistat Hellapoliisin reseptillä syksyyn sopivan jälkiruoan, joka on myös mainio kakkujen täytteenä. Valmista etukäteen jääkaappiin ja tarjoa kylmänä.

4–6 annosta

  • 2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 100-200 g puolukoita
  • ¾ dl ruokosokerisiirappia tai kookossokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl ruisleseitä

Valmistusohje

Vaahdota kuohu- tai vispikerma.

Vatkaa joukkoon maitorahka ja puolukat.

Lisää ruokosokerisiirappi tai kookossokeri. Mausta vaniljasokerilla.

Lisää ruisleseet ja sekoita ainekset tasaiseksi.

Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi