Hellapoliisin rukiinen puolukkaherkku
Julkaistu
Puolukoista valmistat Hellapoliisin reseptillä syksyyn sopivan jälkiruoan, joka on myös mainio kakkujen täytteenä. Valmista etukäteen jääkaappiin ja tarjoa kylmänä.
4–6 annosta
- 2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
- 250 g maitorahkaa
- 100-200 g puolukoita
- ¾ dl ruokosokerisiirappia tai kookossokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 dl ruisleseitä
Valmistusohje
Vaahdota kuohu- tai vispikerma.
Vatkaa joukkoon maitorahka ja puolukat.
Lisää ruokosokerisiirappi tai kookossokeri. Mausta vaniljasokerilla.
Lisää ruisleseet ja sekoita ainekset tasaiseksi.
Tarkista maku.
Jaa annoskulhoihin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka