Hellapoliisin rukiinen puolukkaherkku

ÄLÄ KÄYTÄ! rukiinen_puolukkaherkku_1_D4S6959-Edit

Puolukoista valmistat Hellapoliisin reseptillä syksyyn sopivan jälkiruoan, joka on myös mainio kakkujen täytteenä. Valmista etukäteen jääkaappiin ja tarjoa kylmänä.

4–6 annosta

  • 2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 100-200 g puolukoita
  • ¾ dl ruokosokerisiirappia tai kookossokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl ruisleseitä

Valmistusohje

Vaahdota kuohu- tai vispikerma.

Vatkaa joukkoon maitorahka ja puolukat.

Lisää ruokosokerisiirappi tai kookossokeri. Mausta vaniljasokerilla.

Lisää ruisleseet ja sekoita ainekset tasaiseksi.

Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Parhaat ruokaohjelmat