Mangolassi
Lassi on perinteinen intialainen tai nepalilainen herkkujuoma. Nykypäivän lassijuomaa nautitaan mieluiten mangolla maustettuna.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Reseptin tarjoaa
- 3-4 annosta
- valmistusaika noin 10 min.
- 1 tlk (425 g) säilöttyä mangoa
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 tl jauhettua kardemummaa
- 1-2 tl vaahterasiirappia tai kookossiirappia
- 2-3 dl jääkuutioita
- 2-3 dl Alpro® soya Kalsiumjuomaa
Valmistusohje
1. Murskaa ensin jääpalat rouheeksi tehosekoittimella ja kaada murskan päälle mango ja Kalsiumjuoma.
2. Hurauta ainekset kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Kuori ja raasta inkivääri ja mausta vaahto inkiväärillä ja kardemummalla.
4. Ohenna juoma tarvittaessa hedelmämehulla.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka