Lassi on perinteinen intialainen tai nepalilainen herkkujuoma. Nykypäivän lassijuomaa nautitaan mieluiten mangolla maustettuna.

Reseptin tarjoaa

  • 3-4 annosta
  • valmistusaika noin 10 min.
  • 1 tlk (425 g) säilöttyä mangoa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1-2 tl vaahterasiirappia tai kookossiirappia
  • 2-3 dl jääkuutioita
  • 2-3 dl Alpro® soya Kalsiumjuomaa

Valmistusohje

1. Murskaa ensin jääpalat rouheeksi tehosekoittimella ja kaada murskan päälle mango ja Kalsiumjuoma.

2. Hurauta ainekset kuohkeaksi vaahdoksi.

3. Kuori ja raasta inkivääri ja mausta vaahto inkiväärillä ja kardemummalla.

4. Ohenna juoma tarvittaessa hedelmämehulla.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Smoothie