Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kylmä kirsikkakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hedelmäkeitto on loistava jälkiruoka, sekä kevyt että virkistävä.

Neljälle

  • 1 l happamia kirsikoita
  • 1 ½ l vettä
  • 1-2 dl kidesokeria
  • 1 kanelitanko
  • ½ vaniljatanko
  • 1 ½ rkl perunajauhoja
  • mantelilastuja
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Poista kirsikoista kivet ja keitä ne pehmeiksi veden, kanelin ja halkaistun vaniljatangon kera.

2. Poimi vaniljatanko liemestä ja raaputa siemenet keittoon. Poimi kanelitanko kattilasta. Suurusta keitto perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut vesitilkkaan.

3. Laita keitto kylmään. Tarjoile kevyesti paahdettujen mantelilastujen ja jäätelön kera.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto