Kylmä kirsikkakeitto
Julkaistu
Hedelmäkeitto on loistava jälkiruoka, sekä kevyt että virkistävä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l happamia kirsikoita
- 1 ½ l vettä
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 kanelitanko
- ½ vaniljatanko
- 1 ½ rkl perunajauhoja
- mantelilastuja
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Poista kirsikoista kivet ja keitä ne pehmeiksi veden, kanelin ja halkaistun vaniljatangon kera.
2. Poimi vaniljatanko liemestä ja raaputa siemenet keittoon. Poimi kanelitanko kattilasta. Suurusta keitto perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut vesitilkkaan.
3. Laita keitto kylmään. Tarjoile kevyesti paahdettujen mantelilastujen ja jäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa