Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mansikoita Romanoff

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä reseptissä ei kermaa säästellä. Sitruunamelissasta saa annokselle kruunun.

Ainekset

  • ½ l mansikoita
  • 2 cl sitruslikööriä
  • 3 rkl sokeria
  • 1 appelsiini
  • 1 prk kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • sitruunamelissaa

Valmistusohje

Halkaise mansikat ja marinoi ne sokerilla, sitrusliköörillä, appelsiinin mehulla ja appelsiinin kuoriraasteella. Anna maustua puolesta tunnista ylöspäin.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Tee annokset laseihin, rakentamalla ne kerroksittain.

Koristele lopuksi palasella appelsiininkuorta ja melissanlehdellä.

Tuoreimmat aiheesta

mansikka