Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maapähkinäpikkuleivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maapähkinät ja kaurahiutaleet ovat jännittävä yhdistelmä. Pikkuleivät leviävät hieman uunissa, joten anna niille tilaa pellillä.

1 annokseen

  • 200 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl suolapähkinöitä, karkeasti rouhittuja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita ainekset, viimeiseksi suolapähkinät.

2. Laita taikinasta nokareita leivinpaperille pellille. Paista uunissa n. 10 minuuttia, anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pikkuleivät