Maapähkinäpikkuleivät
Julkaistu
Maapähkinät ja kaurahiutaleet ovat jännittävä yhdistelmä. Pikkuleivät leviävät hieman uunissa, joten anna niille tilaa pellillä.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 annokseen
- 200 g voita
- 2 dl kidesokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 dl suolapähkinöitä, karkeasti rouhittuja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita ainekset, viimeiseksi suolapähkinät.
2. Laita taikinasta nokareita leivinpaperille pellille. Paista uunissa n. 10 minuuttia, anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti