Maapähkinäpikkuleivät

Maapähkinät ja kaurahiutaleet ovat jännittävä yhdistelmä. Pikkuleivät leviävät hieman uunissa, joten anna niille tilaa pellillä.

1 annokseen

  • 200 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl suolapähkinöitä, karkeasti rouhittuja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita ainekset, viimeiseksi suolapähkinät.

2. Laita taikinasta nokareita leivinpaperille pellille. Paista uunissa n. 10 minuuttia, anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!