Marinoidut kasvikset
Julkaistu
Marinoidut kasvikset maustetaan tuoreilla yrteillä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Vihannekset
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni kukkakaali
- 2 porkkanaa
- 100 g tuoreita herkkusieniä
Marinadi
- 1 rkl sinappia
- 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1/4 dl rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- tuoreita yrttejä (kirveliä, oreganoa, basilikaa)
Valmistusohje
Suikaloi kesäkurpitsa ja porkkanat. Leikkaa kukkakaali pieniksi lohkoiksi. Viipaloi herkkusienet.
Sekoita marinadin ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Kaada marinadi kasvisten päälle ja anna maustua muutamia tunteja ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä