Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut kasvikset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoidut kasvikset maustetaan tuoreilla yrteillä.

Vihannekset

  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni kukkakaali
  • 2 porkkanaa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä

Marinadi

  • 1 rkl sinappia
  • 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1/4 dl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoreita yrttejä (kirveliä, oreganoa, basilikaa)

Valmistusohje

Suikaloi kesäkurpitsa ja porkkanat. Leikkaa kukkakaali pieniksi lohkoiksi. Viipaloi herkkusienet.

Sekoita marinadin ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Kaada marinadi kasvisten päälle ja anna maustua muutamia tunteja ennen tarjoamista.

Tuoreimmat aiheesta

Marinoidut kasvikset