Maukasta ja täyttävää.

Neljälle

  • 1-2 kesäkurpitsaa
  • 2 palsternakkaa
  • 2 paprikaa
  • 4 tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kevätsipuli
  • 1 laakerinlehti
  • 3-4 rkl oliiviöljyä
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun

  • 4 annosta liemessä keitettyä riisiä
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi.

2. Kuumenna öljy padassa. Laita kaikki vihannekset pataan ja mausta. Keitä hiljalleen kannen alla kunnes kaikki tuntuu sopivan pehmeältä. Tarjoile riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata