Marinoidut oliivit
Julkaistu
Kuka enää ostaa oliiveja, kun kotikeittiössäkin saa aikaan upeita gourmetherkkuja?
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g vihreitä ja mustia oliiveja
- 1 punasipuli
- tuoretta lehtipersiljaa (tai tavallista)
- 1 dl Lanfranchi oliiviöljyä
- 2–3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
- 2 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, peitä se kelmulla ja anna tekeytyä mielellään yön yli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa