Kasvisborssikeitto
Herkullinen borssikeitto valmistuu helposti ja maistuu varmasti jokaiselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle hengelle
- 4 punajuurta
- 150 g valkokaalia
- 1 sipuli
- 1 iso porkkana
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 l vettä tai kasvislientä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- 4 laakerinlehteä
- 1 tl rakuunaa
- suolaa
- pippureita
- 1 prk (150 g) smetanaa
Valmistusohje
Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja suikaloi ne. Kuullota isossa kattilassa voin kera ja lisää lopuksi suikaloitu kaali joukkoon. Kaada neste sekä kaikki mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuutin ajan. Koristele valmis keitto tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa