Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kasvisborssikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen borssikeitto valmistuu helposti ja maistuu varmasti jokaiselle.

Neljälle hengelle

  • 4 punajuurta
  • 150 g valkokaalia
  • 1 sipuli
  • 1 iso porkkana
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 l vettä tai kasvislientä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 laakerinlehteä
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa
  • pippureita
  • 1 prk (150 g) smetanaa

Valmistusohje

Kuori punajuuret, sipulit sekä porkkanat ja suikaloi ne. Kuullota isossa kattilassa voin kera ja lisää lopuksi suikaloitu kaali joukkoon. Kaada neste sekä kaikki mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuutin ajan. Koristele valmis keitto tuoreilla yrteillä ja lusikoi smetana päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviskeitto