Päärynä- ja piparjuurikastike
Julkaistu
Tina Nordströmin resepti sarjasta Täydellinen päivä: 22.5.2008.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 kuorittua päärynää, joista on poistettu siemenkodat
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- 1 hienonnettu punasipuli
- 2 rkl kylmäpuristettua rapsiöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa