Sekoita sitruunabasilika, balsamiviinietikka ja tomusokeri keskenään. Kaada melonipallojen päälle ja anna marinoitua tunti. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa melonien kanssa.

Makuja
Marinoitua melonia ja minttu-jogurttikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Ihana meloni saa herkullisen kastikkeen mintusta ja jogurtista. Yllättävän raikasta ja ihanaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset 4:lle
- 3 dl hunajaa
- melonipalloja
- 10 sitruunabasilikan (pientä) lehteä hyvin hienoksi hienonnettuna
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 tl tomusokeria
Kastike
- 2 dl vaniljajogurttia
- 1 rkl vehnän alkioita
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1 rkl hyvin hienoksi silputtua minttua