Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marjat marinaadissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoitu marjasalaatti on helppo mutta juhlava jälkiruoka. Koristele salaatti lopuksi kirjomintulla ja kukilla.

Ainekset

  • mansikoita
  • vadelmia
  • herukoita

Sokeriliemi

  • vaniljatanko
  • kanelitanko
  • sitruunan kuorta
  • sokeria
  • tähtianis
  • vettä

Päälle

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2–3 tl hunajaa
  • kirjominttua
  • koristekukkia

Valmistusohje

mansikoita

Keitä sitruunankuoren palaa, sokeria, tähtianista sekä vanilja- ja kanelitankoa vedessä noin 15–20 min. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon 2–3 reilua teelusikallista hunajaa.

Sekoita marjojen joukkoon hiukan sokerilientä ja kaada kippoon esille.

Asettele marjojen päälle hunajaista kermavaahtoa ja koristele kirjomintulla ja kukilla.

Tuoreimmat aiheesta

Marjasalaatti