Marsipaanitorttu suklaalla

Tämä on ihanan maukas kaloripommi. Voit valmistella sen päivää ennen, jos käärit sen folioon, mutta kuorrutus on tehtävä samana päivänä kuin tarjoilet tortun.

12-15 palaan

  • 300 g mantelimassaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 100 g kilosuklaata

Koristeluun

  • 100 g kilosuklaata
  • 1 pss hillottua appelsiininkuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa leivinpaperi niin että se sopii pyöreän kakkuvuoan pohjalle. Penslaa vuoan reuna voilla.

2. Raasta mantelimassa karkeasti kulhoon ja lisää munat ja pähkinärouhe.

3. Sulata suklaa miedoimmalla lämmöllä, jäähdytä hetki ennen kuin lisäät sen taikinaan.

4. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa n. 30 minuuttia.

5. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.

6. Sulata kuorrutuksen suklaa ja levitä se kakulle. Ripottele päälle hillottua appelsiininkuorta.

Parhaat ruokaohjelmat