Sekoita ainekset munakokkeliin. Laita voi pannulle ja anna sulaa ja sekoita seosta hitaasti miedolla lämmöllä. Laita pekonit leivinpaperille ja 200c uuni 12-14min kunnes rapeita. Anna jäähtyä ja aja muruksi. Leikkaa ruohosipuli pieneksi silpuksi.
Preppaa kaikki kasvikset valmiiksi haluamiksi paloiksi. Esikeitä kovat juurekset ennen paistoa. Paista kaikki voissa, mausta suolalla, pippurilla, etikalla, sitruunalla ja yrteillä. Paista kasvikset lopuksi yhdessä. Annostele.
Kuori hedelmät ja laita kaikki blenderiin. Siivilöi mehuksi.
Leikka herkkutatit ohuiksi siivuiksi ja paista reilussa voissa hyvä väri pintaan. Siirrä sivuun. Lisää pannulle voita ja pilkotus salotit ja pilkotut kanttarellit. Kuullota ja lisää kuohukerma, timjani, suola ja pippuri. Ota sivuun ja lisää creme fraiche. Sivele öljyllä ja paahda leivät uunissa. Laita sienipaistos, paistetut herkkutatit leivällle, lisää juustoraaste. Gratinoi nopeasti uunissa. Koristele tuoreilla yrteillä.
Kiehauta 1-2-3 liemi ja lisää herneet kuumaan liemeen. Anna pikkelöityä 15min.
Vispaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Ruskista voi ja siirrä jäähtymään. Lisää siiviloiden jauhot valkuaismassan joukkoon hienovaraisesti sekoittaen. Kääntele jäähtynyt voi joukkoon hiljalleen (Jätä hieman viimeistelyyn). Voitele vuoka / muotit. Kypsennä 225c 8-10min. Valele jäähtynyt leivos ruskistetulla voilla.
Laita mustikat, sokeri, sitruumehu, glukoosi ja turkkilainen jugurtti tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Lisää sokeria ja sitruunamehua maun mukaan. Laita seos pakkaseen kunnes jäätynyt välillä sekoittaen jotta massa jäätyy tasaisesti.
Vispaa kerma, lisää mascarpone sekä sitruunankuori. Mausta maun mukaan.