CREME ANGLAISE: Erottele kulhoon 3 keltuaista. Vatkaa voimakkaasti sekaan jauhot sekä sokeri. Kuumenna kattilassa maito ja kerma ja kaada vähitellen keltuaisten sekaan samalla vatkaten. Kun seos on tasainen, kaada se takaisin kattilaan ja lämmitä voimakkaasti vatkaten, kunnes rakenne paksuuntuu huomattavasti. Tarkista rakenne ja maku, jotta tiedät milloin Anglaise on kypsynyt riittävästi. Massa ei saa olla ”munamaista”, vaan vanukasmaista. Halkaise passionhedelmät, lusikoi hedelmäliha siivilään ja paseeraa mehu kulhoon. Paloittele mehun sekaan yksi banaani ja soseuta tasaiseksi. Sekoita hedelmämassa Anglaiseen ja siirrä jäähtymään.
BEIGNET: Lisää kattilaan voi, vesi ja sokeri. Lämmitä kunnes kaikki sulaneet. Lisää jauhot. Anna jäähtyä 5min. Vatkaa oimakkaasti muna kerrallaan taikina joukkoon. Friteeraa 8-10 minuuttia. Pyörittele makeat munkit sokerissa tarjoiluvaiheessa.
CRUDITES: Leikkaa kuorimella ja mandoliinilla ohuita viipaleita kasviksista. Lisää jääpalaveteen. Tee vinegretti dijonista, basilikasta, oliiviöljystä, sitruunasta, suolasta ja pippurista. Pyörittele tarjoiluvaiheessa kasvikset vinegretissä.
HOLLANDAISE: kirkasta voi, sekoita keltuaisiin dijon sinappia ja etikkaa, vatkaa bain-marien päällä ja emulsoi mukaan kirkastettu voi. Mausta suolalla ja valkoviinietikalla.
PARSAT: leikkaa lehdet varsista, kuori pinta kevyesti ja ryöppää reilusti suolatussa vedessä. Nosta jääveteen jotta kypsyminen lakkaa. Paista pinta juuri ennen tarjoilua.
UPPOMUNAT: kiehauta runsaasti vettä ja lisää valkoviinietikkaa. Tee veteen pyörre ja kaada muna pyörteen keskelle. Hauduta 2,5 minuuttia ja nosta muna reikäkauhalla kuivumaan paperin päälle.
Hedelmät pilkotaan ja päälle kaadetaan appelsiini-passiohedelmä mehua. Siirappi keitetään mansikoista, vaniljasta, omenasta ja persikasta. Maustetaan tummalla sokerilla. Keitetään kokoon ja siivilöidään. Maustetaan hedelmäsalaatti siirapilla.