Leikkaa juurekset ja sipuli suupaloiksi. Freesaa öljyssä reilusti. Kaada uunivuokaan ja lisää hieman punaviiniä. Laita pannulla ruskennettu lampaan viulu kasvisten päälle ja laita uuniin. 200c 1,5h. sisälämpö 58c.
Keitä perunat ja aja siivilällä läpi. Lisää maitoa ja voita kunnes suutuntuma ja maku on hyvä. Lisää myös reilusti raastettua parmesania.
Paista lehtikaalia öljyssä ja voissa kunnes pehmeitä. Lisää suolaa.
Pilko sipuli ja liota tatit. Paista pannulla öljyssä ja voissa ja lisää riistalientä ja hieman konjakkia. lisää voita ja kermaa ja mausta maun mukaan.
Sekoita piirakka pohjan ainekset mixerissä kunnes taikina irtoaa reunoilta. Muotoile pohjan päälle ja esipaista 200c kunnes pohja hieman kypsyy.
Leikkaa sipuleista n 1cm levyisiä paloja ja paista niitä voissa ja sokerissa kunnes pinta karamellisoituu. Lisää etikka ja paista miedolla lämmöllä kunnes etikka redusoituu. Lisää paistetut sipulit piirakkapohjan päälle. Erittele keltuaiset ja sekoita paistin lientä sekaan. lisää hieman timjamia. Kaada piirakan päälle. Paista 200c n. 15-20min.
Laita pannacottan ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä. Liota liivatelehdet vedessä ja lisää sen jälkeen kattilaan. Kaada seos kulhoihin ja jäähdytä kunnes valmiita.
Karamelisoi puoliksi leikatut aprikoosit voissa ja sokerissa. Lisää muutama kanelitanko ja cointreata. kun valmiita aja blenderissä tasaiseksi. Jäähdytä.