Viillä huoneenlämpöiseen Ankanrinnan nahkaan ristikkoviillot, laita kylmälle pannulle ja laita levy päälle. Käännä rinta kun nahka muuttunut kauniin rapeaksi. Paista kaikilta pinnoilta. Nosta liha pellille ja laita pintaan suolaa ja pippuria sekä timjamin oksia. Mittaa sisälämmöksi 55astetta ja anna vetäytyä noin 10min foliossa ennen tarjoilua.
Mittaa keltuaiset pyöreäpohjaiseen kulhoon. Vispaa öljyä ohuena nauhana joukkoon. Ja kun kaikki öljy on mennyt sekaan, lisää tyrnimehu. Mausta suolalla sekä sokerilla ja maista. Kaada emulsio sifoniin ja lisää yksi patruuna.
Kuori varsiselleri ja leikkaa kuorimaveitsellä ohueksi nauhaksi jääveteen. Mausta lopuksi suolalla.
Leikkaa bataatista suorakulmion muotoisia paloja ja siirrä kulhoon. Laita kulhoon rypsiöljyä niin paljon, että bataatit peittyvät. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 20-30min. Tarkista kypsyys, nosta pellille, kuivaa öljystä ja paahda polttimen avulla tummapinta, mausta suolalla.
Mittaa sokeri, etikka ja vesi kattilaan ja keitä. Kuori samalla sipulit ja laita ne kiehuvaan liemeen noin 10-15min keittäen. Lopuksi puolita sipulit ja tee niistä sipulikuppeja. Mausta suolalla.
Friteeraa Shiso-lehdet noin 180 asteisessa öljyssä rapeaksi ja mausta suolalla. Laita annokseen koristeeksi myös sokerilla maustettuja tyrnimarjoja.