Paloittele isoiksi paloiksi paprika, tomaatit, chili sekä kuori valkosipulit. Paahda pellillä uunissa 200 asteessa, kunnes vihannekset ovat saaneet kunnolla väriä. Jos mahdollista, voit myös grillata kasviksiin paahtuneen pinnan. Paahda mantelit pannulla hennon ruskeiksi. Siirrä kaikki tuotteet tehosekoittimeen. Lisää rapsiöljy, etikka, balsamico, hunaja ja mausteet. Aja tehosekoittimessa kastike hienoksi.
Laita kirsikkatomaatit terttuineen pellille. Laita rypsiöljyä, suolaa ja hunajaa. Paahda 180 asteessa uunissa noin 25min.
Pilko keltaisia- ja punaisia- pieniä tomaatteja pieneksi. Pilko mukaan puolikas punasipuli. Mausta limenmehulla, suolalla ja hyppysellisellä sokeria.
Grillaa tankoparsat ja chorizomakkara grillissä. Mausta parsat suolalla.
Kokoa annos ja koristele.