Laita kastike tulemaan. Kuullota sipulit ja kiehauta etikka. Lisää punaviini ja anna keittyä noin puoleen. Lisää liemet ja keitä kasaan, eli kunnes 1/3 jäljellä. Mausta vielä lopuksi suolalla ja pikku voi nokareella ja punaviini etikalla.
Sulata hanhenrasva rypsiöljyn kanssa, laita sekaan valkosipuli ja timjami. Laita fasaanin rinnat rasvaan ja conffaa 65 asteisessa uunissa kunnes sisälämpö 48 astetta.
Kuullota painekattilassa keltasipuli, valkosipuli ja fasaanin koivet. Lisää neste, timjami ja suolaa, kiehauta ja sulje painekattila. Anna kypsyä 35min.
Kuullota tatteja ja sipulia, sekä valkosipulia voissa. Anna tatteihin tulla kunnon väri, kiehauta etikka. Aja tehosekoittimessa tasaiseksi pyreeksi, voit käyttää lihalientä ohentamiseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa porkkanat pitkittäin puoliksi, mausta ruskealla voilla ja suolalla, paahda 225 asteisessa uunissa kunnes kypsiä.
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi. Leikkaa porkkanasta lantteja ja laita liemeen. Jäähdytä loppu liemi ja leikkaa luumuista kiekkoja. Pikkelöi kylmässä pikkeliliemessä. Valuta esillle laittaessa ja mausta suolalla.