PAISTETUT VIIKUNAN JA SALOTTISIPULI: Kuumenna öljy ja lisää pitkittäissuunnassa halkaistut salottisipulit leikkuupinta alaspäin. Anna saada väriä hetki. Lisää voi ja halkaistut viikunat leikkuupuoli alaspäin. Mausta kypsennyksen loppupuolella suolalla sekä lorauksella valkoviinietikkaa. Kypsennä siihen asti, että sipulit ovat kypsiä ja viikunoissa upea paistopinta.
UUNISSA PAAHDETTU KUKKAKAALI: Pilko kukkakaali, aseta uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 min siihen asti että kukkakaali on kypsää ja pinta ruskistunut.
MARINOIDUT OLIIVIT: Pilko oliivit halutun muotoisiksi ja sekoita ainekset kulhossa. Anna maustua hetki.
SALAATTI VIIKUNAVINEGRETILLÄ: Sekoita ainekset kulhossa, ja laita jääkaappiin maustumaan hetkeksi. Sekoita salaatin sekaan vasta juuri ennen tarjoilua.
KORALLITUILLE: Sekoita vehnäjauhot, vesi ja suola kulhossa. Vispaa tasaiseksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada sekoitus kuumalle pannulle. Älä koske tuilleen, vaan anna kypsyä rauhassa keskilämmöllä.
Kokoa annos.