Aloita kastikkeesta.
Lämmitä uuni 225C. Pilko paprikat, sipulit, tomaatti, chili karkeiksi paloiksi uunipellille. Paahda uunissa n. 30 min. Poista paprikoista kuori. Lisää kaikki blenderiin. Lisää yrtit ja aja sileäksi. Mausta suolalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.
Kiehauta tomaattimehu kattilassa. Paahda samalla bulguria pannulla, kunnes väri muuttuu vaalean ruskeaksi. Lisää bulgur tomaattimehun joukkoon. Pilko hienoksi kuutioksi paprika, chili, shalottisipuli ja lisää joukkoon. Ota pois liedeltä ja anna olla hautua kannen alla 10 min. Lisää joukkoon pilkotut yrtit ja mausta sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla
Puhdista kareesta kalvot ja rasvat pois. Mausta suolalla, harissatahnalla, kanelilla ja juustokuminalla. Ruskista kare pannulla kauttaaltaan. Laita paistomittari kiinni ja pistä n.180C uuniin, kunnes sisälämpö on 55C. Anna lihan vetäytyä n.5 min ennen tarjoilua.
Annoksen kokoaminen
Annostele kastiketta lautasen pohjalle. Lisää bulguria päälle. Leikkaa kare paloiksi ja asettele päälle. Lisää päälle kastiketta.
Koristele annos paahdetulla mustakaalilla, mantelilla ja tuoreilla versoilla.