POSSU: Sekoita kaikki yhdessä kulhossa sekaisin. Lisää vettä maun mukaan. Paista pihvit ja anna vetäytyä leivinpaperin sisällä. Siivuta pihvit lopuksi ja mausta kimchin mehulla.
KIMIN KIMCHI: Leikkaa kiinankaali 3cm x 3cm paloiksi. Punnitse palat ja lisää suolaa 5% painosta. Anna tekeytyä 1-2 tuntia, huuhtele ja valuta. Sekoita loput ainekset ja sekoita kiinankaaliin. Anna tekeytyä yön yli huoneenlämmössä ja nosta sitten 3-5 päiväksi jääkaappiin.
PAKSOI: Pilko paksoi ja sipuli palasiksi. Kuullota pannulla, mausta suolalla. Lisää kerma ja anna hautua.
PIKKELÖIDYT RETIISIT: Suikaloi retiisit ja laita etikka-sokeriliemeen.
VIINIRYPÄLEET: Paista viinirypäleet pannulla öljyssä, niin että saavat hieman väriä ja rakenteesta tulee pehmeä.
PARSAKAALI: Keitä parsakaalin palat suolassa maustetussa vedessä puolikypsiksi. Laita uunin pellille, 200 astetta ja grillivastus päälle. Parsakaalit saavat kauniin pinnan.
Kokoa annos.