Mittaa jauhot monitoimikoneen kulhoon laita konekäyntiin. Lisää vesi kulhoon ja anna käydä noin 5 min, vaivaa taikinaa vielä hetki käsin, jauhoita ja laita muovissa jääkaappiin odottamaan.
Pilko pieneksi valkosipulit, yksi kevätsipuli, sienet ja chili. Lisää loraus seesamiöljyä pannulle ja kuullota kevyesti sipulit, puolet chilistä, porkkanaraaste, inkivääriraaste ja sienet. Siirrä täyte kulhoon mauste kalakastikkeella, soijakastikkeella, 1 limen mehulla ja suolalla. Maista ja mausta mielesi mukaan.
Viipaloi kurkku mandoliinilla ja halkaise kevätsipulien valkoinen osa neljään osaan. Mittaa kattilaan viinietikka, vesi ja sokeri, kiehauta. Anna jäähtyä hetki, sekoita gochujangtahna liemeen ja kaada viipaloitujen kurkkujen ja kevätsipulin päälle.
Sekoita kulhossa loput chilit, n.1dl soijakastiketta, ½ vettä, limenmehu, 2rkl kalakastiketta ja 1tl sokeria kulhossa. Maista ja mausta oman maun mukaan.
Ota taikina jääkaapista, jauhoita työtaso. Voit joko kaulita taikinan ohueksi tai työstää pastakoneen läpi, leikkaa muotilla pyöreitä n.11cm-12cm pohjia. Laita täytettä keskelle ja painele tiukasti kiinni. Reunat voi myös laskostaa nätisti. Nosta jauhoiteutulle alustalle.
Kuumenna pannulla 1rkl seesamiöljyä ja nostele gyozat pannulle, laita kansi päälle ja anna paistua noin 2 minuuttiia. Sekoita kulhossa 1dl vettä ja 1rkl maizenaa ja kaada pannulle niin että pannun pohjalla on noin 1cm nestettä. Laita kansi ja anna paistua 5min, nosta kansi ja anna lopun veden haihtua.