Paista kanoja ja pekonia pannulla. Lisää soija ja anna karamellisoitua. Lisää painekattilaan hieman vettä, kanelitanko, kanalientä, pekonit ja kanat. Keitä paineessa noin 10-15 min.
Hienonna sillävälin kurkut ohueksi suikaleiksi. Marinoi kurkut sokerissa, riisiviinietikassa, seesamiöljyssä, suolassa ja mustapippurissa.
Paahda seesaminsiemeniä pannulla hetki ja lisää blenderiin öljyn ja seesamiöljyn kanssa. Lisää blenderiin myös 1/2cm pala inkivääriä ja ½ valkosipulin kynsi. Blendaa tasaiseksi tahnaksi.
Kun painekattila on valmis ota kanat ja jäähdytä. Säilytä liemi ja keitä kasaan. Maista ja mausta, lisää pala inkivääriä, valkosipulin kynsi ja kiinalaista viismaustetta.
Leikkaa shalotti sipulit ohuiksi viipaleiksi ja friteeraa kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Revi jäähtyneistä kanoista liha ja sekoita se seesamikastikkeen kanssa. Siivilöi kuuma liemi. Koko annos lisäämällä kana lautaselle, sen päälle marinoidut kurkut, friteeratut sipulit. koristele keväsipulilla. Tarjoile kuuman liemen kanssa.