CONSOMME: Poista tomaateista kannata ja lohko ne. Laita tehosekoittimeen yhdessä timjamin, valkosipulin, tabascon, suolan ja pippurin kanssa. Kaada sekaan myös pari ruokalusikallista oliiviöljyä. Sekoita aivan tasaiseksi n. 3 minuuttia. Kaada carita-liinalla vuoratun siivilän läpi kulhoon. Consommen pitäisi olla lähestulkoon väritöntä. Sekoita joukkoon pari ruokalusikallista koji-lientä ja tarkista maku.
Kuutioi yksi kampasimpukoista mahdollisimman pieneksi. Laita kulhoon ja savusta savustinpyssyllä kelmun alla. Jätä savustumaan vähintään vartiksi. Annoksesta tulee hyvä myös ilman savustusta.
Kiehauta loput koji-liemet ja lisää voita koko ajan sekoittaen isohko pala kerrallaan. Toisen palan kohdalla kastike alkaa saostua. Lopussa sekoitusta voi jatkaa sauvasekoittimella, jolloin kastike saa ilmavuutta. Lisää lopuksi joukkoon kourallinen merikorallia ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
Paista kampasimpukoita max. 1 minuutti per puoli erittäin kuumalla pannulla tilkassa öljyä niin, että ne saavat kauniin värin. Mausta kampasimpukkamäti sitruunamehulla ja kevyellä suolalla.
Laita merisiilin mäti pienen kulhon pohjalle ja kaada päälle consomme.
Asettele lautaselle paistetut kampasimpukat ja niiden päälle mäti. Lusikoi kastike kampasimpukoiden ympärille. Koristele timjamilla.