MasterChef: Philly cheesesteaksandwich – Niklaksen resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 1 kpl Hapanjuuri patonki
- 4 Sipulia
- 200 g Punakaalia
- Kappeli-juusto
- Rucola
- 500 g Naudan ulkofilettä (Jaa kolmelle naamalle)
- 1 dl Lager olutta
- Valkoviinietikkaa
- 1 dl Parmesanraastetta
Valmistusohje
Leikkaa ulkofilee pieniksi pihveiksi. Nuiji pihvit ohuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti hiiligrillillä molemmin puolin ja laita folioon vetäytymään. Vetäytymisen jälkeen leikkaa liha ohueksi suikaleeksi.
Leikkaa sipulit ohueksi suikaleeksi. Karamellisoi sipuli pannulla läpikuultavaksi. Lisää pannulle 1 dl olutta ja keitä olut kasaan.
Leikkaa punakaali ohueksi suikaleeksi. Marinoi kaali valkoviinietikassa.
Leikkaa patonki kolmeen yhtä suureen osaan. Paahda leipiin pannulla rapea pinta.
Lisää majoneesin sekaan parmesanraaste ja sekoita tasaiseksi. Kasaa leipä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku