MasterChef: Lauantai-illan pelastus (Sieni-sipulileipä) – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- Vaalea paahtoleipä
- 1 dl Sieni
- 1 dl Pilkottu sipuli
- 1 dl Siivuttu tomaatti
- 1 dl Majoneesi (Hellmans)
- 1 tl Savupaprika
- 1 tl Raastettu valkosipuli
- 3 dl Raastettu Alppi Kreivi-juusto
Valmistusohje
Pilko sienet ja sipuli pieniksi. Lisää pilkotut sienet ja sipuli kattilaan pienen nokareen voin kanssa ja kuullota pehmeiksi. Lisää 1dl juustoraastetta ja muhenna.
Pilko tomaatit ohuiksi siivuiksi. Voitele leivät majoneesilla. Täytä juustolla ja täytteillä. Grillaa leivät pannulla, grillissä tai voileipägrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku