MasterChef: Lauantai-illan pelastus (Sieni-sipulileipä) – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- Vaalea paahtoleipä
- 1 dl Sieni
- 1 dl Pilkottu sipuli
- 1 dl Siivuttu tomaatti
- 1 dl Majoneesi (Hellmans)
- 1 tl Savupaprika
- 1 tl Raastettu valkosipuli
- 3 dl Raastettu Alppi Kreivi-juusto
Valmistusohje
Pilko sienet ja sipuli pieniksi. Lisää pilkotut sienet ja sipuli kattilaan pienen nokareen voin kanssa ja kuullota pehmeiksi. Lisää 1dl juustoraastetta ja muhenna.
Pilko tomaatit ohuiksi siivuiksi. Voitele leivät majoneesilla. Täytä juustolla ja täytteillä. Grillaa leivät pannulla, grillissä tai voileipägrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät