Suolaa ja paista katkaravunpyrstö.
Sekoita valkosipulia raastettuna majoneesin kanssa, lisää hieman suolaa ja happoa. Siirrä majoneesi tarjoiluastiaan.
Leikkaa raitajuuri ja porkkana ohuiksi siivuiksi tai suikaleiksi. Lisää vinaigrette ja sekoita salaatin kanssa.
Leikkaa perunafondant. Paista pannulla ja laita hautumaan 200 asteiseen uuniin. Tarkista kypsyys noin 20min kuluttua.
Paista sienet ja sipuli. Kokoa bento-osioon perunan kanssa.
Anna pilkottujen mansikoiden mehustua sokerissa. Kokoa annos vadelmien kanssa.
Makuja
Neljän tuulen laatikko – Timon resepti
Julkaistu 28.02.2023 20:45
MasterChef Suomi -kauden neljännessä jaksossa valmistetaan herkullinen lounasannos japanilaiseen bento box eväslaatikkoon.
Ainekset
- 1kpl Jättikatkaravun pyrstö
- 0,5 dl Valkosipuli majoneesi
- 1kpl Raitajuuri
- 1kpl Porkkana
- 1 dl Salaatti
- 1kpl Peruna
- 1 dl Kanttarelli
- 1kpl Osterivinokas
- 1kpl Sipuli
- 1 dl Mansikka
- 2kpl Vadelma
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
MasterChef: Perunalettu rapumoussella – Jonin reseptiMasterChef: Piparjuuri-rapuleipä ja omena-fenkolisalaatti – Heinin reseptiMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef VIP: Paistettua kuhaa, paahdettuja kauden vihanneksia ja bouillabaissen lientä – Volin reseptiMasterChef VIP: Uunilohta, sitruunaa ja tulista bouilabaissen lientä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Merimiehen mummon kalakeitto – Minna Kuukan resepti