Valmista kastike pilkkomalla sipulit ja paahtamalla pannussa. Lisää punaviini ja redusoi puoleen. Lisää riistaliemi ja puolukkamehu. Redusoi oikeaan paksuuteen ja viimeistele marjoilla.
Valmista puolukkaglaseeraus redusoimalla puolukkamehua ja lisäämällä hunaja. Kiillota lopuksi voilla.
Kuori ja kuutioi palsternakka. Paahda n. 15 min 180C uunissa. Kuullota shalotti kattilassa ja lisää joukkoon paahdettu palsternakka ja kerma. Keitä kypsäksi ja aja sileäksi tehosekoittimessa voin kanssa. Mausta ja tarkista paksuus, lisää kermaa tarvittaessa.
Laita kokonainen palsternakka uunivuokaan ja lisää öljyä niin, että palsternakka peittyy puoliksi. Paahda 10 min 180C uunissa, käännä palsternakat ja paahda toiset 10 min.
Valmista puolukkageeli kiehauttamalla mehu ja lisäämällä sokeri ja agaragar. Kaada hyytymään uunivuokaan, kun seos on hyytynyt aja tehosekoittimessa.
Pikkelöi mustikat kaatamalla kuuma pikkeliliemi mustikoiden päälle.
Friteeraa palsternakan kuoret 190C öljyssä. Kuivaa hyvin ja mausta suolalla.
Paista poroon väri pannulla öljy-voi seoksella ja mausta suolalla. Kypsennä loppuun 180C uunissa kunnes sisälämpötila on 49 astetta. Anna vetäytyä n. 15 min ja viimeistele sormisuolalla.