Paahda riisi kuivalla pannulla kullan ruskeaksi. Jauha morttelissa tasaiseksi jauhoksi.
Laita kattilaan 4 dl vettä, kalakastike, merilevä arkki, puolikas kuivattu chili, limen lehdet, puolipunttia korianteria, puoli punttia thaibasilikaa ja osterikastiketta. Keitä lientä hieman kasaan. Siivilöi liemi toiseen kattilaan.
Putsaa tiikeriravut. Mausta suolalla, öljyllä ja soijalla. Grillaa kuumalla grillillä noin minuutti per puoli. Silppua loppu korianteri ja chili hienoksi silpuksi. Siivuta porkkana ja kesäkurpitsa ohueksi. Ryöppää tarvittaessa porkkanoita nopeasti.
Paahda pannulla muutama pistaasi pähkinä ja jauha morttelissa tasaiseksi muruksi. Laita rapuja lautasen pohjalle, lisää noin ruokalusikallinen riisijauhetta rapujen ympärille. Laita porkkana ja kesäkurpitsa ja niiden päälle silputtu chili ja korianteri. Laita päällimmäiseksi hyppysellinen pistaasipähkinä rouhetta.
Kaada kuuma liemi lautaselle viimeisenä juuri ennen tarjoilua. Liemi kypsentää lautasella olevat kasvikset.