VALMISTUS: Paahda fenkolin siemenet kuivalla pannulla, anna jäähtyä ja kevyesti hienonna veitsellä. Paloittele viiriäinen neljään osaan, koivet ja rinnat erikseen. Leikkaa salottisipuli renkaiksi. Liota rusinat rommissa. Marinoi viiriäisen palat suolan ja fenkoli siementen kera.
Hienonna kaalit ohueksi suikaleeksi ja mausta samppanja vinegretillä. Ruskista viiriäisen palat pannulla ja kypsennä uunissa 175 astetta 5-8minuuttia. Paista sienet ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää salottisipulit pannuun sekä liotetut rusinat. Flambeeraa rommilla. Siirrä lintu folioon ja lisää kanaliemi pannuun, redusoi eli keitä nestettä että jäljellä on vain puolet ½ , lisää lopuksi nokare voita ja persiljaa. Lisää lopuksi kaikki yrtit salaattiin ja tarjoile lämpimän viiriäisen, sienien ja kastikkeen kera.