Tee kastike. Hienonna yksi salottisipuli ja kuullota se 1 rkl rypsiöljyssä. Lisää valkoviini ja anna keittyä kasaan niin, että nesteen määrä puolittuu. Lisää kalaliemi ja kourallinen timjaminversoja ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää kuohukerma, murskattu valkosipulin kynsi, valkopippuri, ripaus mustapippuria sekä 2 tl suolaa. Keitä toiset 10 min ja mausta puolikkaan sitruunan mehulla. Siivilöi kastike kahdesti ja laita sifoniin kahdella panoksella.
Tee mangosalaatti. Kuori ja kuutioi mango. Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Laita ne kippoon ja mausta 0,5 rkl limenmehulla ja yhdellä kierroksella suolalla myllystä. Jätä maustumaan.
Laita kippoon kourallinen punajuuren versoja ja kourallinen ketunleipää. Mausta 2 tl oliiviöljyllä ja kierroksella suolaa myllystä.
Kuori ja leikkaa rinkuloiksi toinen salottisipuli. Frittaa kullanruskeaksi 180-asteisessa öljyssä. Aseta talouspaperille kuivumaan.
Kuumenna 2rkl rypsiöljyä pannulla hyvin kuumaksi. Kuivaa kampasimpukat ja paista pannulla kaunis paistopinta molemmille puolille. Pidä noin 1min 30sek per puoli. Mausta sitruunamehulla ja merisuolalla.
Kokoa annos laittamalla kampasimpukan kuoreen pohjimmaiseksi mango-chilisalaatti ja pursota sifonista kolme puristusta kastiketta. Aseta kampasimpukat päälimmäiseksi ja ripottele päälle fritattua salottisipulia. Koristele ketunleivällä, punajuuren versoilla ja kukilla.