OMENARAVIOLI: Leikkaa mandoliinilla puolikkaasta omenasta ohuita siivuja. Tee mausteliemi lisäämällä kattilaan pari desiä vettä, valkoviinietikka ja persilja. Anna kiehahtaa ja lisää omenasiivut. Nosta liedeltä ja anna tekeytyä. Leikkaa loppu omena ja luumu kuutioiksi ja laita voin kanssa paistinpannulle. Lisää salvia ja anna paistua kunnes pehmeitä. Lisää cutteriin ja aja hienoksi seokseksi. Nosta kylmään hetkeksi. Sekoita chevre, suola, pippuri, hunaja ja hetken jäähtynyt omena-luumuseos. Tarkista maku.
OMENASOSE: Pilko omena, tomaatti ja luumu. Laita pieneen kattilaan ja lisää kasvisliemi, soija, salvia ja mausteet. Keitä kunnes pehmeitä. Viimeistele voilla ja painele siivilän läpi soseeksi.
PLEITTAUS: Sivele omensiivujen reunat pienellä määrällä perunajauhoja. Laita chevretäyte pursotinpussiin ja pursota puolille omenasiivuista. Nosta toinen siivu päälle, painele ilmaa pois välistä ja leikkaa stanssilla raviolin muotoisia paloja. Asettele lautaselle, lisää omenasose ja koristele ohueksi leikatulla salvialla.