Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Johannan resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-18
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:06

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 100 g voita
  • 3 dl kanaliemi
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 2 rkl suolakurkkulientä

Valmistusohje

Kuumenna pieni kasari ja paista jauhoja koko ajan sekoittaen, kunnes jauhot ovat paahtuneet fariinisokerin värisiksi. Varo polttamasta jauhoja.

Pienennä lämpöä ja lisää kasariin 50 g voita ja sekoita vispilällä; seos muistuttaa märkiä kahvinpuruja. 

Lisää kanaliemi pienissä erissä jatkuvasti sekoittaen. Lisää lopuksi voita pienissä erissä, kunnes kastike on kiiltävää. Lisää sinappi ja mausta suolakurkkuliemellä maun mukaan. 

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit