Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Valtterin resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-33
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:11

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 50 g vehnäjauhoja
  • 50 g voita
  • 5 dl kanalientä
  • 1 tl dijon sinappia
  • 3 rkl suolakurkkulientä
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Paahda jauhoja kattilassa, kunnes jauhoissa on karamellinen väri ja maku. Pidä jauhot liikkeessä koko ajan. Lisää voi ja sekoita hyvin. Lisää kanaliemi osissa koko ajan sekoittaen. Keitä kasaan, kunnes kastike peittää lusikan selän. Viimeistele dijon sinapilla, suolakurkkuliemellä, ripauksella mustapippuria ja nokareella voita.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit