Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Iinan resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-13
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:04

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 40 g voita
  • 40 g vehnäjauhoja
  • 4 dl kanalientä
  • 1 rkl suolakurkkujen pikkelilientä
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Paahda vehnäjauhoja kuivassa kasarissa koko ajan sekoittaen niin kauan, että vehnäjauhoissa on kaunis paahtunut tumma väri. Kun väri muistuttaa karamellia, lisää voi ja sekoita vispilällä. Kun massa on sekoittunut ja väri kauniin tumma, kaada kanalientä kasariin koko ajan sekoittaen. Lisää kanaliemi ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää pikkeliliemi, sinappi ja mustapippuri. Keitä haluttuun koostumukseen.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit