KARVIAISGEELI: Lisää karviaiset, vesi ja sokeri pieneen kattilaan. Keitä noin 5 min. Painele karviaisista rakenne rikki ja lisää agar agar. Siivilöi kulhoon ja laita kulho kylmään. Säilytä karviaispyre.
APPELSIINIGRANITA: Sulata sokeri pienessä kattilassa kuumaan veteen ja lisää neljän appelsiinin mehu. Kaada laakealle alustalle ja laita pakastimeen. Pakastamisen aikana käy silloin tällöin rikkomassa rakenne, jotta granitasta tulee jäähilettä
SUKLAAKUPU: Temperoi tumma suklaa lämmittämällä vesihauteessa ensin 50 asteeseen. Jäähdytä sen jälkeen 28 asteeseen kylmässä vesihauteessa ja lämmitä uudelleen 32 asteeseen. Kaada kupuihin pieni kerros. Laita kylmään.
SOKEROIDUT APPELSIININ KUORET: Vedä kuorimaveitsellä mehustettujen appelsiinien kuorista viisi pitkää siivua. Pyri saamaan mukaan mahdollisimman vähän valkoista osaa. Lisää kaikki ainekset pieneen kattilaan ja anna kiehua hyvin miedosti noin 15 minuuttia
VALKOSUKLAAGANACHE: Lisää cointreau pieneen kattilaan ja haihduta alkoholi keittämällä. Lisää valkosuklaa ja kerma ja lämmitä kuumaksi, jotta suklaa sulaa kokonaan.
KARVIAISBROWNIE: Lämmitä uuni 180 asteeseen. Vatkaa sokerit ja kananmunat kevyeksi vaahdoksi. Leikkaa suklaa rouheeksi. Sekoita kuivat aineet, suklaa ja karviaspyre keskenään ja lisää munien joukkoon. Lisää sulatettu voi. Kaada pieneen uunivuokaan tai muotteihin. Paista uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Testaa kypsyys tikulla.
ANNOKSEN KOKOAMINEN: Irroita suklaakupu muotista ja laita lautaselle brownien päälle. Laita karviaisgeeli pieneen pulloon ja pursota lautaselle. Asettele sokeroidut appelsiininkuoret ja appelsiinigranita kauniisti lautaselle. Kaada kuuma valkosuklaaganache kuvun päälle tarjoilun aikana.