Laita kasvisliemi ja kuohukerma kattilaan kuumenemaan. Kuori porkkanat ja perunat. Paloittele perunat noin sentin kuutioiksi ja leikkaa porkkanoiden pituussuuntaisesti pienet v-viillot, niin että kun leikkaat porkkanat siivuiksi, niistä muodostuu kukkasia. Kuori ja paloittele sipuli ja kuullota se voissa.
Leikkaa parsakaalin ja romanesco kukkakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi. Laita kiehuvaan liemeen ensin porkkanat, sitten perunat, keitä juureksia hetki ennen kuin lisäät kuullotetut sipulit ja lopuksi kaalien nuput ja sokeriherneet. Kun kasvikset on kypsiä, siivilöi liemi erikseen toiseen kattilaan. Paloittele aurajuusto liemen joukkoon. Käytä keitetty aurajuustoliemi blenderissä ja kaada kasvisten päälle.
Laita yrtit (villirucola, persilja ja halutessasi muita yrttejä) blenderiin, kaada päälle rypsiöljyä ja Borges oliiviöljyä, lisää pieni pyöräytys suolaa myllystä ja aja tasaiseksi yrttiöljyksi. Koristele annos yrttiöljyllä, tuoreella persiljanupulla, retiisisiivuilla ja syötävillä orvokeilla.