Laita vesi kiehumaan. Laita siivilään kuituliina ja kaavi muikunmädit valumaan. Laita sirkulaattori kuumenemaan 85-asteeseen. Laita shampanjaa redusoitumaan paistinpannuun veden ja etikan kanssa.
Kuori kyssäkaali ja leikkaa kaksi noin 1,5cm paksuista kiekkoa. Vakuumoi oliiviöljyn ja suolan kanssa. Laita sirkulaattoriin kypsymään. Kyssäkaali kypsyy noin 50 minuuttia.
Kuori perunavaahtoon perunat. Laita perunat kypsymään. Leikkaa marinoitu sipuli ja purjo ohuiksi kiekoiksi ja irrota kerrokset valmiiksi muoviastiaan. Tee tässä välissä pikkeliliemi.
Leikkaa kurkku kuutioksi. Laita muoviastiaan. Kaada lämmin pikkeliliemi sipuleiden päälle ja lisää purjokiekkojen joukkoon yuzumehua. Laita kurkut pikkelöitymään jäähtyneeseen liemeen.
Sivele purjopamppua oliiviöljyllä ja laita grilliin. Grillaa mustaksi joka puolelta ja kypsennä. Kuori palaneet kerrokset pois ja leikkaa sopivaksi annospalaksi.
Leikkaa friteerattua ja ryöpättyjä perunoita varten perunat viipaleiksi mandoliinin avulla. Ryöppää osa vedessä noin 15 sekuntia ja jätä loput sipsejä varten.
Kuumenna maito ja voi ja mausta kelp-levällä. Laita perunat tehosekoittimeen ja lisää maito-voi seosta, kunnes perunavelli on sopivan paksua. Mausta suolalla ja sitruunalla. Laita sifoniin ja ammu sisään kaksi patruunaa
Mittaa beurre blanc kastikkeen ainekset kattilaan ja kuumenna. Emulgoi sauvasekoitinta käyttämällä.
Kokoa annos. Laita annoksen pohjalle sipulit, kurkku ja perunavaahto. Laita seuraavaksi kyssäkaalikiekko, jonka päälle aimo annos muikunmätiä.
Tee ryöpätystä perunasta salaatti kyssäkaalin ja mädin päälle. Viimeistele perunasipseillä.
Koristele ja aateloi kastikkeella.