Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita kulhossa tomaattien kanssa kaksi murskattua valkosipulia, suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja ruokalusikallinen valkoviinietikkaa. Kaada seos uunipellille. Laita pelti 250 asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi.
Pilko keltaiset tomaatit pienemmiksi paloiksi ja laita kuivalle pannulle. Paista tomaateista ylimääräinen neste pois. Siirrä tomaatit paistinpannun reunoille ja lisää keskelle reilu ruokalusikallinen voita. Anna voin sulaa ja kuumentua kunnolla. Kaada pannulle pari ruokalusikallista calvadosta ja sytytä rasva-calvados seos palamaan esimerkiksi toholla. Soseuta tomaatit tehosekoittimessa. Jäähdytä seos. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon neljä keltuaista. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä niin kauan, että seos sakenee. Lisää joukkoon 25g voita, sekoita voi seokseen sauvasekoittimella. Kaada seos pursotinpussiin ja laita jääkaappiin jäähtymään.
Laita kuumaan kattilaan pilkottuja punaisia tomaatteja, erilaisia sieniä, purjoa, chiliä, sipulia, pannulla paahdettua paprikaa, kasvislientä sekä korianteria. Kuumenna seos kiehuvaksi. Kaada seos tehosekoittimeen ja soseuta seos. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarvittaessa keitä vielä kattilassa kokoon.
Mausta pihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihviin pinnat kuumalla valurautapannulla. Laita pihvit 200 asteiseen uuniin, kunnes sisälämpö nousee 50 asteeseen. Laita pihvi vetäytymään folioon.
Annostele lautaselle kreemiä, lisää puolikuivat tomaatit, salsaroja ja vetäytynyt t-luupihvi.