KAALISALAATTI: Leikkaa kaali ohuiksi siivuiksi. Lisää öljy, etikka ja mausteet. Anna maustua noin 30 min.
PIKKELI: Valmista pikkeliliemi. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi kaada liemi päälle. Anna maustua vähintään 30 min.
CHILIMAJONEESI: Riko huoneenlämpöinen kananmuna kapeaan ja korkeaan kulhoon. Mittaa joukkoon sinappi, suola ja etikka. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja kaada päälle huoneenlämpöinen öljy. Käynnistä sauvasekoitin kulhon pohjalla ja nosta se hitaasti ylös. Lisää joukkoon maun mukaan chiliä hienoksi pilkottuna. Sekoita.
PICO DE GALLO: Pilko tomaatit, jos tahdot ota hedelmäliha pois.. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianterin lehdet ja varret. Leikkaa chili ohuiksi siivuiksi. Sekoita raaka-aineet kulhossa. Purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Anna tekeytyä noin 30 min jääkaaapissa. Kuori esiin langustiinin liha. Pää irroitetaan vääntämällä kevyesti. Panssari avataan vatsanpuolelta joko työntämälää kuori sivulle sormin ja liha vedetään ulos. Mikäli suoli näkyy. Se poistetaan. Kypsennä liha nopeasti voissa , muutaman minutti ettei liha sitkisty. Purista päälle hieman sitruunanmehua ja ripaus suolla. Täytä tacot ja tarjoile Pico de gallo -salsan kanssa.