Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Venäläinen sillilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Punajuuret antavat sekä makua että väriä tälle ihanalle laatikolle.

Kahdelle-kolmelle

  • 4 liotettua sillifileetä
  • 2 munankeltuaista
  • 2 rkl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettuja säilykepunajuuria
  • 2 rkl paksua kermaa

Lisukkeeksi

  • kermaviiliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sillit pieneen uunivuokaan.

2. Paista sipuli kevyesti. Sekoita keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kerma ja levitä silleille. Laita uuniin 10-15 minuutiksi kunnes pinta on saanut väriä.

Tuoreimmat aiheesta

Sillilaatikko