Venäläinen sillilaatikko
Punajuuret antavat sekä makua että väriä tälle ihanalle laatikolle.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle-kolmelle
- 4 liotettua sillifileetä
- 2 munankeltuaista
- 2 rkl hienonnettua sipulia
- 2 rkl hienonnettuja säilykepunajuuria
- 2 rkl paksua kermaa
Lisukkeeksi
- kermaviiliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sillit pieneen uunivuokaan.
2. Paista sipuli kevyesti. Sekoita keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kerma ja levitä silleille. Laita uuniin 10-15 minuutiksi kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku