Venäläinen sillilaatikko

Punajuuret antavat sekä makua että väriä tälle ihanalle laatikolle.

Kahdelle-kolmelle

  • 4 liotettua sillifileetä
  • 2 munankeltuaista
  • 2 rkl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettuja säilykepunajuuria
  • 2 rkl paksua kermaa

Lisukkeeksi

  • kermaviiliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sillit pieneen uunivuokaan.

2. Paista sipuli kevyesti. Sekoita keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kerma ja levitä silleille. Laita uuniin 10-15 minuutiksi kunnes pinta on saanut väriä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.