Mausteinen kakku
Tämä on pehmeä ja jouluinen kakku rusinoilla ja kahvilla. Kakku, jossa on paljon makua.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 kakkuun
- 150 g margariinia
- 2 ½ dl kidesokeria
- 3 kananmunaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 2 tl neilikoita
- 200 g kivettömiä rusinoita
- 1 ½ dl vahvaa kahvia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri valkoiseksi, lisää munat yksi kerrallaan.
2. Yhdistä kuivat ainekset ja lisää taikinaan vuorotellen kahvin kanssa.
3. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paista uunin alatasolla n. 1 tunti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti