Mausteinen kylmä paprikakastike

Ajvar relish on paprikapastaa, jota on sekä tulista että mietoa lajia. Tässä käytämme sitä aineksena helppoon kylmään kastikkeeseen, joka sopii niin vihannesten kuin kalankin seuraksi.

4 hengelle

  • 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
  • 2 dl ajvar relish (paprikapastaa)
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Sekoita ajvar ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Sekoita.

2. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!