Mausteinen kylmä paprikakastike
Julkaistu
Ajvar relish on paprikapastaa, jota on sekä tulista että mietoa lajia. Tässä käytämme sitä aineksena helppoon kylmään kastikkeeseen, joka sopii niin vihannesten kuin kalankin seuraksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
- 2 dl ajvar relish (paprikapastaa)
- 1 maustemitta mustapippuria
- suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Sekoita ajvar ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Sekoita.
2. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku